netherlands germany france united-kingdom

Een weekend Lanaken...+ video

 In Lanaken was er vorig weekend het festival voor jonge paarden op wereldniveau en BK Seniors.
Quinn, Cooper en Cabrio hadden allen het geluk niet echt mee!
Quinn liep mee bij de 6-jarigen met Dieter Laheyne, samen hebben ze nog niet zoveel concoursen en de eerste dag waren zij foutloos tot aan een korte wending naar een oxer waarbij een communicatiefoutje een stop tot gevolg had. Quinn pakte wel meteen aan en sprong verder 0. De 2e dag kregen ze dan 2 fouten door iets meer spanning in het parcours en in de troosting werd het een mooie rond maar toch viel er een balkje.
Cooper nam deel aan de sires of the world waarin hij ee prachtronde neerzette in de warmingup op vrijdag! Zaterdag in de finaleproef waren Olivier en Cooper ook goed bezig, in de driesprong kregen zij een licht foutje waardoor Olivier besloot ol iets sneller te rijden en zo viel er op het einde van het parcours nog een balk. Maar toch goed gesprongen!
Dan het BK voor de seniors werd een rubriek waarin Olivier Cabrio zadelde, de eerste dag op tijd eindigde deze combinatie halverwege, de 2e dag konden zij door een goede foutloze ronde naar voor schuiven en gingen zij zo als 8e van starr in de finale van de BK. De finale is uiteraard een finale dus deze was niet zo simpel, goed zij hadden al voor hetere vuren gestaan. Cabrio sprong op zich goed maar de eerst balk viel door met zijn achterpoten uit te slaan...vervolgens kreeg hij nog een fout. De 2e ronde kreeg deze goedspringende combinatie toch ook een balk. Het geluk was niet aan hun zijde maar toch een 12e plaats!
Wat ook nog het vermelden waard is, is dat verscheidene goede contact nakomelingen meededen bij de jonge paarden, een daarvan werd mooi 7e in de finale van de 6-jarigen, nl. Harley pkz!

Video Cooper Sires: 
  http://www.youtube.com/watch?v=zDJlKwpZG-s&feature=youtu.be

Go back

This website uses cookies. This way we can ensure that your browsing experience is made even more pleasant.
Learn more